Vi har hittills plockat upp 7041 kg skräp (48kg med eran hjälp) – hjälp oss att plocka upp mer 

OM OSS

En av våra största utmaningar är att städa Bohuskusten, där den uppskattade siffran med skräp som flyter in är 7000 kubikmeter, vilket blir ungefär 7 000 000 liter med skräp per år!

Det som inte sjunker till havsbotten lägger sig som ett lager på alla växtligheter och blockerar växternas framtida tillväxt. Detta drabbar även djur och insekter i stor uträckning. Naturen är en fantastisk kraft och med tiden kommer den att kunna återhämta sig, men då kommer vi redan ha förlorat en stor del av dess arter, insekter, och växtligheter. Vi vill inte att detta ska ske!

Det är därför vi har satt att städa hela Bohuskusten och ha kontroll över ytan som en av våra största mål! Vi vet att detta kan göras med ert stöd!
Vi lägger även väldigt stor vikt på att städa insjöar och andra vattendrag. Skräp hör inte hemma i vattnet.

Av kärlek och omtanke för naturen är det med extrem noggrannhet och försiktighet som vi kommer att städa upp skräpet!

Ett stort tack till alla er där ute som jobbar med detta eller städar på sin fritid, samt alla er som har stöttat oss under vår utveckling, ert engagemang är guld värt!
Bra jobbat! Kontakta oss gärna och berätta om din historia!

Vart plockar vi upp skräp?

Vi började städa vattendrag när vi var vid en sjö i Göteborg som heter Sisjön.
Vi var där för att fridyka men var förödande utav tillståndet av sjön.
Från och med den dagen har vi varit dedikerade i vårt uppdrag att städa stränder, havsbottnar och sjöar. Vi älskar hur havsbotten ser så mycket bättre ut utan alla spår utav oss människor. När vi återvänder till ett område som vi har städat ser vi många fler varelser som bor där än tidigare.

Vi är baserade i Västra Götaland, vi hoppas kunna täcka mer mark snart. Om du vill
hjälpa oss att nå våra mål, ta en titt på våra OceanRecycleOne Tyg-väskor eller våra andra sätt du kan hjälpa oss på.

Andra städningar

Vet ni ett ställe där det är extra stökigt och vill städa upp det, så som lokala sjöar och vattendrag eller naturreservat? Ni kanske bara vill veta hur djupt det är eller tappat bort något i vattnet, samt bara vill se hur eran vattenområden ser ut.

Kontakta oss så kan vi ta oss en titt!

Vi finns på Youtube, Facebook och Instagram för ett sätt att skapa medvetenhet, inspiration och visa våran fantastiska natur vi har runt om oss.