Vi har hittills plockat upp 7041 kg skräp (48kg med eran hjälp) – hjälp oss att plocka upp mer 

Flaskpost från 1999.

Hej!
Vi har hittat flaskpost!

Igår var vi ute för att göra en plan inför ett storstäd på Tjörn. Efter en vandring kom vi fram till ett ställe en människa sällan sätter sin fot.

Vi scoutar längst med kusten där vi ser en hel del skräp. Jag får syn på en rejäl skräphög i ett bergsvrå som fångar min uppmärksamhet. Jag går dit och sätter mig på knäna och börjar gräva upp lite plastflaskor, varje plastförpackning jag tar upp läser jag innehållsförteckning på för att se vart ifrån skräpet kommer ifrån, mycket hade flutit från många länder runt om i Europa även en del var från Sverige.
Då i den stunden finner jag mig hålla en flaska i handen som har ett brev i sig.
VI HADE HITTAT FLASKPOST!
Vi viker upp brevet försiktigt och tillsammans lyckas vi tyda:

Hej hej hej hej
Det är Linnea
Vad heter du?
Vad heter min lillasyster?
Ska du det
Elefant
Och

1999

Hej Linnea, jag heter Filip och vi hittade ditt brev år 2019 på Tjörn.

Det hade varit super roligt och helt fantastiskt om vi lyckades hitta Linnea, ta redo på vad hennes syster heter och visa att vi har hittat hennes flaskpost!